URGENT

Sta Maria no farà festa aquest estiu

Compartiu aquesta història

Pels volts del 15 d’agost cada any s’organitzava una petita festa veïnal al barri de Santa Maria. Es tractava d’una celebració que amb els anys ha anat perdent pistonada i que enguany no es farà per problemes de logística. L’entitat que organitza aquestes festes en els últims anys, el Club Deportiu de Palafolls,  no té el personal disponible aquest estiu pel que han preferit enguany no fer les festes.

Festa de l’any passat a Sta Maria. Aj. Palafolls

En Fernando Redondo és membre del Club Deportiu de Palafolls

Les festes de Sta Maria van néixer impulsades, en un primer moment, per l’Associació de Veïns de barri. Llavors comptava amb força pressupost i reunia molta gent. Amb el temps, però, s’ha notat un desgast de l’implicació dels veïns i de propostes lúdiques. La resposta de la gent ha anat disminuint amb els anys, en part perque coincideix amb la Festa Major de Malgrat,  i per això l’entitat que fins ara organitzava la festa, el club esportiu, ha preferit enguany deixar de fer-la per replantejar la celebració i, si s’escau, provar de tornar-hi l’any que ve amb una programació renovada i amb la implicació del barri. En aquest sentit Redondo destaca la predisposició de l’Ajuntament per tirar-les endavant.

L’any passat la festa de Sta Maria va organitzar una cursa de natació infantil a la piscina municipal, concerts, una marxa amb bicicleta, una festa de l’escuma i una paella popular. Totes les activitats van tenir una resposata molt baixa de públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics