URGENT

L’escola de música busca professors pel curs vinent

Compartiu aquesta història

El consistori ha obert el procés de selecció de 8 professors més per a l’escola de Música de Palafolls. En concret es busquen mestres de Llenguatge musical i piano violí, bateria, trombó, guitarra, trompeta i professor de vent-fusta i tible.

Totes les vacants són d’entre 10 i 20 h setmanals, depenent de les necessitats del centre educatiu.

Aquesta és la previsió de places de mestres a contractar, però el consistori ja alerta que dependrà que el nombre final de professors i les seves hores de dedicació dependran del nombre total de matriculacions pel proper curs. D’entrada la plaça que corre més pressa per cobrir és la de llenguatge musical i piano. Tots els aspirants que passin el concurs-oposició entraran a una borsa per cobrir qualsevol vacant o necessitat del servei, seguint l’ordre de la puntuació obtinguda en les diferents proves, tal com explica David Martínez, director de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls.
L’escola busca perfils de professors polivalents que coneguin més d’un instrument per tal de facilitar una àmplia oferta d’especialitats dins el catàleg de cursos d’instruments que s’ofereix des del centre educatiu.

Sigui com sigui aquesta oferta pública ja és operativa i els aspirants tenen encara 20 dies naturals per presentar la seva candidatura per entrar a la borsa de treball.

L’elecció dels nous mestres es farà per concurs lliure en què es valoraran els mèrits aportats per cada aspirant, les titulacions acadèmiques, l’experiència laboral i la realització d’una prova teòrica practica i, si fons necessari, una entrevista personal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics