URGENT

Més de 5000 persones participen en la Caminada Popular Nit de Sant Bonós

Compartiu aquesta història

Es tracta de l’esdeveniment esportiu més participatiu que s’organitza en aquesta ciutat veïna, coincidint amb la seva festa dels copatrons.
Segons l’Ajuntament de Blanes la caminada d’enguany ha comptat amb més de 5.000 participants vinguts no només de Blanes i rodalia, sinó que també hi ha hagut esportistes de Madrid, Vitòria-Gasteiz, Birmingham o Munic.
El més valorat d’aquesta activitat és el seu to lúdic i festiu, lluny de la competitivitat d’altres cites esportives. Això afavoreix la participació de famílies senceres, molts infants, grups d’amics disfressats o animals de companyia. També el gegantó de la Colla Gegantera de Blanes hi participa des de fa molts anys.
La majoria dels participants, es prenen la caminada com una passejada nocturna, però també hi ha esportistes que aprofiten la marxa com un entrenament.

El més ràpid en acabar aquesta 36a edició de la caminada ha estat de nou l’atleta blanenc Buba Sabaly, que es coneix perfectament la prova i el podi que ha repetit en les dues últimes caminades. Aquest dissabte, ha aconseguit a més, rebaixar el seu propi temps, fins als 25 minuts 30 segons.
Rere seu Enric Joan, i en la tercera l’ultrafondista blanenc Xavi Marina. En dones les més ràpides han estat Marta Romance, Laura Ruscalleda i Laura García.

La XXXVI Caminada Nit de Sant Bonós està inclosa dins el calendari de la marca de turisme esportiu i familiar Blanes X Runners, que inclou tots els esdeveniments d’aquest caire que es fan en aquesta ciutat al llarg de tot l’any. La propera cita tindrà lloc precisament diumenge de la setmana vinent, el 25 d’agost, amb l’XI Aquatló Popular Vila de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics