L’Ajuntament de Blanes es reuneix amb la plataforma «Per uns barris més segurs» i defensa la tasca de la Policia Local

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir dimecres, l’alcalde Blanes, Àngel Canosa, i el primer tinent d’alcalde, Jordi Urgell, van reunir-se amb representants d’aquesta plataforma veïnal que reclama solucions a la problemàtica d’aldarulls a la zona d’oci nocturn del municipi.

De cara a demà divendres, la plataforma veïnal ha convocat una manifestació per demanar que es posi fil a l’agulla a la problemàtica. Els seus convocants, segons el consistori, remarquen que la convocatòria no és en contra l’Ajuntament de Blanes, sinó que ha de servir «per mostrar la preocupació dels veïns dels barris d’Els Pins i La Plantera».

A la reunió de la Junta de Govern Local i Junta de Portaveus d’avui, que se celebren just abans del ple ordinari, l’Ajuntament de Blanes ha de decidir si participa o no a la manifestació de demà.

Per la seva banda, l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, defensa la tasca de la Policia Local de Blanes, assegurant que aquest cos «està fent la seva feina», i qualifica d’«injustificades» les crítiques que s’han fet cap a la policia darrerament «a través de determinats mitjans de comunicació i a les xarxes socials».

Canosa ha defensat la feina que fa el cos de seguretat blanenc en tots els àmbits, no només pel que fa als aldarulls de la zona d’oci nocturn, malgrat «la manca d’efectius humans que s’està patint aquests darrers anys, provocades per les jubilacions, però també per no haver pogut incorporar nous agents».

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, durant el 2018 la Policia Local va realitzar gairebé 10.600 serveis, i va atendre més de 20 Mil trucades.

D’altra banda, el consistori blanenc també destaca que hi ha hagut un total de 544 actes aixecades entre el passat 1 de gener i fins ahir, 28 d’agost; són un centenar d’actes més respecte el mateix període del passat 2018.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics