La piscina tanca temporada mantenint el nombre de visitants

Piscina municipal de Palafolls (Ajuntament de Palafolls)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir diumenge era l’última jornada d’obertura de la Piscina Municipal de Palafolls, que tancava temporada després de més de 2 mesos d’activitat ininterrompuda.

Segons ha informat l’Ajuntament, enguany han passat per la piscina prop de 10.000 visitants. Es tracta d’una xifra a la qual falta sumar encara les dades d’aquesta última setmana d’agost, i que es manté en la mateixa línia que el nombre de visitant de l’any passat, quan van ser 11.000 banyistes en una temporada es va allargar, en aquell cas, uns dies més.

Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, fa un balanç satisfactori del desenvolupament de la temporada, malgrat els problemes puntuals.

En aquest sentit, la regidora valora positivament el comportament dels usuaris de la piscina, la gestió del socorrisme i la tasca dels diversos treballadors municipals.

La temporada d’estiu a la piscina municipal de Palafolls va començar el dia 20 de juny, tot i que ho va fer de forma accidentada després que l’empresa de socorrisme inicialment contractada no es presentés al recinte, fet que va obligar a retardar l’obertura de les instal·lacions fins a la tarda.

Després de canviar d’empresa, González explica que el servei ha funcionat amb total normalitat durant tot l’estiu, i també valora positivament la tasca i la capacitat resolutiva de l’empresa que es va contractar després dels problemes ocorreguts amb el primer servei de socorrisme.

La regidora explica que ha rebut suggeriments i opinions dels usuaris a peu de carrer i admet que molts comentaris es fan via xarxes socials. Davant d’aquest fet, González ha animat a la ciutadania a fer les seves aportacions, crítiques o suggeriments a través dels canals oficials, ja que assegura que és l’única manera que el consistori pugui treballar en la millora de cara a la temporada que ve.

En aquest sentit, la regidora d’Esports ha avançat que aviat es farà una reunió conjunta de l’equip de govern, tècnics i treballadors municipals per fer una valoració de la temporada a la piscina i posar en comú tots els aspectes de millora de cara a l’any vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics