Una visita guiada recorrerà els edificis «amb caràcter» de Palafolls demà dimarts

Entrada de l'edifici de l'Ajuntament de Palafolls - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de la Trobada de Puntaires i de la Botifarrada de la Penya Barcelonista, actes celebrats aquest diumenge com a propostes prèvies de l’inici de la Festa Major, demà dimarts continuen les activitats per escalfar motors per l’inici oficial de l’esdeveniment.

A partir de les 7 de la tarda, des de la Plaça Major, s’iniciarà un recorregut històric i guiat pel centre de Palafolls, i que posarà el focus d’interès en alguns dels edificis del municipi amb més singularitat, ja sigui pel seu valor històric, arquitectònic o el seu ús social.

És per això que els impulsors de l’activitat han volgut anomenar-la «Edificis amb caràcter».

Tot plegat anirà a càrrec del divulgador local Xavier Salicrú, amb qui ha parlat aquesta emissora.

La ruta guiada començarà a la Plaça Major, just davant de l’Ajuntament, un dels edificis «amb caràcter» que protagonitzaran la visita, i se seguirà també amb l’observació d’algunes cases particulars amb façanes destacables.

L’activitat seguirà visitant espais com la Masia de Can Florenci, el Palauet, la biblioteca Enric Miralles, el Cafè o el Teatre, i tindrà un recorregut circular sense un ordre cronològic concret. En aquest sentit, Salicrú puntualitza que la intenció no és fer una explicació històrica del municipi sinó centrar-se en els edificis en qüestió per destacar-ne la seva singularitat i rellevància.

La visita guiada, que s’iniciarà al punt de les 7 de la tarda a davant de l’Ajuntament, és oberta a tots els públics i és de caràcter gratuït, amb una durada aproximada d’entre 1 hora i mitja o dues.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics