S’estrena senyalització lluminosa en dos revolts perillosos del Camí Antic de Tordera

Foto: Policia Local de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Policia Local de Palafolls

Aquest passat divendres, els conductors que viatjaven per la carretera que va de Palafolls a Tordera pel polígon d’en Puigvert van poder observar nous senyals de trànsit en dues de les zones més delicades d’aquest tram.

Es tracta d’una nova senyalització lluminosa que s’ha col·locat a les proximitats de dos dels revolts més perillosos del traçat, llocs on sovint s’han produït accidents.

Els senyals, que indiquen el revolt perillós i també la velocitat màxima a la qual es permet circular per aquest tram -30 quilòmetres per hora-, estan en funcionament des d’aquest divendres, i compten amb un sistema d’il·luminació especialment pensat per la nit.

Miguel Ángel Marín, sotsinspector de la Policia Local de Palafolls, ha explicat a aquesta emissora que s’ha decidit implantar aquesta mesura com a resposta a l’alt nombre d’accidents de trànsit que han tingut lloc a la zona.

Explica que l’empresa Aigües de Blanes, propietària d’un dipòsit situat just a l’exterior d’un dels revolts, havia reclamat que se solucionés la problemàtica, ja que molt sovint els vehicles anaven a parar a l’interior del tancat.

Marín ha explicat que, mentre s’està a l’espera de les obres de reasfaltatge pendents a fer en aquesta carretera, s’ha decidit col·locar els senyals per alertar als conductors de la perillositat dels viratges.

La senyalització és visible tant en sentit Palafolls com en sentit Tordera, i Marín explica que darrerament no s’han produït accidents a la zona.

Malgrat tot, el sots-inspector palafollenc insisteix en què les queixes no només d’Aigües de Blanes sinó també d’altres empreses properes a la carretera han obligat a emprendre aquesta primera solució per reduït la sinistralitat en aquests revolts.

El Camí que va de Palafolls a Tordera pel polígon d’en Puigvert, també conegut com a Camí de la Ginesta, és una via amb una notable concentració d’accidents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics