URGENT

L’Ajuntament estudia obrir un nou curs de seguretat alimentària per l’alta demanda de places

Compartiu aquesta història

Avui dilluns ha arrencat al Punt d’Informació de Palafolls el curs de Curs de Seguretat Alimentària i sistemes d’Anàlisi de perills i punts de control crítics.

Es tracta d’una proposta formativa adreçada principalment a professionals que treballen amb productes alimentaris, i s’adreça tant a treballadors assalariats, autònoms o persones en situació d’atur.

El curs, que ha començat aquesta tarda i que va obrir inscripcions fa encara no dues setmanes, ha esgotat totes les places disponibles, i ha obligat al consistori a crear una llista d’espera per les persones interessades que n’han quedat fora.

Davant d’aquesta alta demanda, l’Ajuntament estudia ara la possibilitat d’obrir una segona línia del curs.

Ho explica Sílvia González, membre de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori palafollenc.

El consistori plantejarà ara aquesta possibilitat al Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, organisme que subvenciona aquest curs.

La formació va adreçada a persones que treballen en el món de la indústria alimentària, l’hostaleria, la restauració i també els comerços.

González, però, aclareix que és obert a qualsevol perfil de persona que tingui ganes d’ampliar la seva formació més enllà del que proporciona el curs convencional de manipulació d’aliments.

A l’espera de saber si finalment es pot obrir una nova línia del curs, el primer grup d’aquesta formació seguirà amb 5 sessions més entre aquesta setmana i la que ve, en horari de tardes, a la mateixa Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, situada al carrer Francesc Macià número 1, 1r pis de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics