La Policia Local celebra la seva festa patronal

Aquest diumenge és Sant Miquel, el patró de la Policia Local i el cos palafollenc ha volgut celebrar aquest divendres migdia la seva festa.

Els membres actuals de la Policia Local de Palafolls . RP

La jornada ha començat amb la rebuda de les autoritats policials vingudes d’arreu, des del caps d’altres policies locals, els Mossos d’Esquadra o la Guardia Civil que s’han reunit amb representants polítics per analitzar la situació al nostre municipi a nivell policial.

Acte seguit, s’ha celebrat la jornada de reconeixement al teatre municipal, on s’ha fet el lliurament de les condecoracions als agents policials de Palafolls que han destacat per la seva acció en l’últim any o per la seva antiguitat al cos local.

De fet, segons explica el sotsinspector de la Policia Local, Miguel Ángel Marín, la festa d’aquest divendres ha servit per fer un reconeixement i per felicitar als agents locals.

Entre les accions destacades en els últims mesos hi ha la detenció dels presumptes autors del robatori en una botiga de roba del centre, entre d’altres.

L’acte també ha tingut moments d’agraïments a d’altres persones compromeses amb la tasca policial. S’ha reconegut la tasca de l’exregidor de governació, Rafel Cubarsí, també a la brigada municipal i al seu responsable, José Moreno.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics