Un grup antiindependentista arrenca el llaç groc de la façana de l’Ajuntament de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta matinada ha desaparegut el llaç groc que el nou govern palafollenc va penjar a mitjans de juliol. L’acció s’ha conegut a través de les xarxes socials on les ha publicitat un grup antiindependentista conegut amb el nom de Segadors del Maresme i s’ha caracteritzat per anar retirant tota classe de simbologia sobiranista dels carrers  de les poblacions del Maresme i rodalies.

Façana de l’Ajuntament ahir a la tarda sense el llaç. RP

Es desconeix com aquest grup ha arrencat la pancarta del llaç groc que penjava de la part més alta de la façana de l’Ajuntament i a quina hora han actuat, ja que no s’ha tingut cap avís a cossos policials.

Segons les xarxes socials dels Segadors del Maresme, aquesta passada nit també han retirat plaques identificatives dels municipis adherits a l’AMI, pancartes de llibertat presos polítics i desenes de llaços grocs. Alguns d’aquests llaços, segons el grup, s’han retirat de la façana de la biblioteca de Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics