L’alcalde demana seny davant la sentència del procés

S’espera que la sentència del Suprem sobre el judici als polítics i els activistes independentistes que són en presó preventiva per l’organització del referèndum d’ara fa 2 anys surti en qüestió de dies.
Davant de la imminència de saber la sentència l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va demanar ahir seny i confiança amb la democràcia i la no violència. Ho demanava ahir en l’acte d’inauguració del passatge en record del referèndum de l’1 d’octubre.

La inauguració del Passeig 1 d’octubre va reunir una 50a de persones en un acte que va comptar amb un parlament de l’alcalde i la lectura d’un manifest reivindicatiu de què va representar l’1 d’octubre. En aquest sentit Alemany va destacar que el referèndum va ser una expressió de democràcia i de llibertat.

En el seu parlament Alemany va fer evident la manca de persones contràries a la independència en un acte reivindicatiu sobre l’1 d’octubre, recordant que en el referèndum també va votar molta gent contrària a la independència.El segon aniversari del referèndum va culminar amb la 9a Marxa de Torxes de Palafolls, organitzada per la Roda. Segons l’organització, la trobada va reunir unes 250 persones que van desfilar pel centre de Palafolls portant les torxes enceses fins a la Glorieta del Doctor Torner, on es va llegir un manifest i es va interpretar els segadors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics