L’av Pau Casals elimina l’estacionament quinzenal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La regidoria de Governació de l’Ajuntament de Palafolls ha decidit eliminar l’aparcament quinzenal que ha estat funcionant a la cèntrica Avinguda Pau Casals. La mesura afecta el tram comprés entre el carrer Riera de la Burgada i  fins la cantonada amb el carrer Girona. Fins ara, com passa en la majoria de carrers del nostre municipi, els vehicles havien de canviar de costat d’estacionament segons el dia del mes, cosa que provocava molèsties i sancions als conductors que s’oblidaven de fer el canvi el vehicle cada dia 1 i 16.

Amb aquesta mesura, que ha entrat en funcionament aquest dimarts dia 1 d’octubre, els vehicles només podran estacionar a la vorera de la banda del Palauet. L’altre vorera, la que dóna a la banda de l’institut quedarà lliure de vehicles aparcats.

Amb aquesta mesura el consistori assegura que es guanyen 12 places d’estacionament que no estan operatives quan l’aparcament tocava a l’altra vorera.

Ja fa uns mesos el consistori havia començat un procés d’estudi dels carrers on seria beneficiós cancel·lar l’estacionament quinzenal. De fet, l’any passat ja es va canviar el sistema als carrers Santiago Ramon y Cajal, Montagut i Montserrat  a Santa Maria o al camí de Can Baltasar al centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics