La llar d’infants es comunica amb els pares a través d’una aplicació mòbil

El centre educatiu estrena avui dijous una nova eina de comunicació directa i personalitzada amb les famílies dels infants. Es tracta d’un aplicatiu mòbil, anomenat KinderTIC, que permetrà a les famílies estar al dia de tot el que fan els seus infants a la llar municipal.

Per exemple, podran consultar un breu resum diari del que s’ha fet durant el dia a la llar, permetrà conèixer si el nen o nena ha dinat bé, quines són les activitats que s’han fet o quina és la programació futura de l’aula.

A més, a partir d’avui, la comunicació entre la llar i les famílies també es farà amb aquesta nova eina i per tant, a partir d’ara serà el canal de comunicació oficial per fer arribar les circulars del centre educatiu.

Segons explica Sandra Jiménez, directora de la Llar d’Infants Palafollets, l’eina servirà perquè hi hagi comunicació, també, de les famílies cap al centre.

Els pares que entrin a aquesta aplicació informàtica disposaran d’una fitxa digitalitzada completa dels infants en la que es recollirà i es podrà actualitzar la informació relacionada amb el fill i necessària per la tasca de les educadores com les al·lèrgies, intoleràncies o necessitats especials dels nens i nenes de la llar.

Jiménez explica que en aquests primers dies l’eina estarà en fase de proves per tal que l’equip docent de la Llar d’Infants i les famílies vagin, de mica en mica, substituint el paper i les taules informatives de l’aula per la nova aplicació KinderTIC.

Les famílies de la Llar ja han rebut aquesta setmana els codis i claus d’accés personalitzats per poder operar amb aquesta nova aplicació, que es pot descarregar gratuïtament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics