Obertes les inscripcions per un nou taller d’arteràpia

Aquests dies està en marxa el període d’inscripcions per una iniciativa impulsada des de l’Àrea de Serveis Socials i que es presenta com a segona part del taller que ja es va impulsar durant el primer trimestre d’aquest mateix any.

Segons ha explicat Xesca Torres, responsable de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, el taller busca treballar a través de l’art possibles bloquejos emocionals i qüestions personals dels qui hi participen.

El taller, que s’ha titulat «Jo em cuido. Treballem les emocions des de l’arteràpia», va adreçat a dones de Palafolls que tinguin ganes de fer un treball de creixement personal amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar i la salut emocional.

El taller està impartit per Oskia Iriguibel, terapeuta que ja havia liderat la primera part d’aquesta iniciativa durant la primera meitat d’aquest any.

Les inscripcions per participar al taller es mantindran obertes fins el proper dimecres dia 16, i es poden fer a través del següent enllaç: Jo em Cuido. Treballem les emocions des de l’arteràpia

El taller es limita a una desena de participants, degut al tipus de treball que es fa al llarg de les sessions, i que segueix la idea que l’art, en general, permet expressar les emocions en total llibertat.

Justament, la primera part del taller, duta a terme durant els primers mesos de l’any, vas ser la primera experiència que s’ha fet des de Palafolls en l’àmbit de l’arteràpia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics