Centenars de persones es concentren contra la sentència del procés

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A les 8 del vespre d’ahir, i tot i la pluja, unes dues-centes persones es van aplegar ahir a la plaça Major de Palafolls per mostrar el seu rebuig a la sentència del judici del procés que es va conèixer al matí. A la trobada es van llegir dos manifestos que asseguraven que la sentència del judici només busca venjança pel Referèndum de l’1 d’octubre decretant presó per a persones innocents i garants del drets a decidir.

En els parlaments també va intervenir l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, que de nou es va mostrar preocupat per mantenir la convivència a casa nostra. Diu l’alcalde que aquesta convivència és el bé més preuat que hi ha a Catalunya gràcies, assegura,  al pactisme.

L’alcalde assegura que l’Estat ha tergiversat les lleis per poder condemnar als polítics independentistes. Alemany va criticar l’equidistància recordant que no és igual la força de l’Estat que empresona i criminalitza que la força de les persones que van sortir a votar el 1 d’Octubre i que ara pateixen la repressió. A més va voler deixar clar que tot i les seves idees polítiques, el govern municipal és el govern de tot, tant independentistes com no independentistes i que garantirà el drets de tothom, però recorda que Esquerra va guanyar les eleccions i actuarà atenent als seus ideals, sense imposar res a ningú.

Després del parlament d’Alemany es va obrir el torn per a aquells que volguessin parlar. Un dels que ho va fer va ser el líder de Junts per Catalunya a Palafolls, Jordi Rubió, que va demanar unitat dels sobiranistes per assolir l’objectiu de la independència

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics