URGENT

Joan Vinuesa protagonitza la segona sessió del Poesia als Barracons

Compartiu aquesta història

Demà divendres, la poesia i la cultura tornarà a entrar a l’Institut de la Font del Ferro de la mà el cicle Poesia als Barracons, una iniciativa amb 10 anys a les seves espatlles i que enguany s’iniciava a mitjans del passat mes de setembre.

La segona sessió del cicle tindrà lloc demà divendres al matí a la biblioteca de l’institut palafollenc, i comptarà amb la presència del poeta, cantant i cantautor Joan Vinuesa.

Pitu Hernández, impulsor del Poesia als Barracons, destacava en una entrevista al Palafolls en Xarxa aquesta setmana el caràcter lliure de Vinuesa tant a nivell artístic com vital.

Vinuesa recita versos propis i també posa música a poemes d’autors catalans contemporanis amb guitarra acústica.

Més enllà de les sessions, en algunes ocasions el cicle també ha fet un treball previ amb els alumnes a les aules sobre el que s’ofereix posteriorment al recital.

La sessió de demà amb Joan Vinuesa és la segona d’aquest curs al Poesia als Barracons, que va iniciar-se amb un recital de la poeta i cantautora Rosa Pou i el músic Xavi Lloses.

A l’edició d’enguany del cicle, segons destaca Hernández, la programació s’anirà desvetllant a mesura que es vagin concretant les propostes.

El recital de Joan Vinuesa tindrà lloc demà divendres a un quarts de 12 del migdia a la biblioteca de l’Institut de la Font del Ferro, i és un acte obert a tothom.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics