Blanes i Ardales renoven l’agermanament

Foto: Ajuntament de Blanes

Els dos municipis van renovar aquest cap de setmana els lligams que els uneixen, i que es van oficialitzar ja fa 26 anys.

Tot i així, segons apunta l’Ajuntament de Blanes, les relacions amb aquest poble malagueny ja van començar entre les dècades dels anys 50 i 70, quan veïns ardalenys i ardalenyes es van traslladar a Blanes per treballar a l’empresa SAFA.

Divendres, els alcaldes de Blanes i Ardales, Àngel Canosa i Juan Alberto Naranjo, es van trobar en una visita oficial a l’Ajuntament, i més tard es va dur a terme una celebració d’acollida al local de l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales.

Amb motiu del Dia de la Patrona, la Verge de Villaverde, es va fer una missa seguida per un berenar-sopar. Segons ha informat el consistori, als actes hi van assistir el president de l’associació, Salvador Gutiérrez, regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes i membres de l’entitat.

La celebració del vincle entre Blanes i Ardales també va comptar amb una entrevista al programa «Raíces» de l’emissora local, Ràdio Blanes, en què es va plantejar la possibilitat de celebrar un ple municipal de manera conjunta amb els membres de les dues corporacions.

Segons ha explicat l’Ajuntament de Blanes, la sessió plenària tindria com a únic punt a l’ordre del dia actualitzar l’agermanament que es va oficialitzar a Blanes l’any 1993, quan llavors els batlles eren Maria Dolors Oms i Salvador Pendón.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics