URGENT

La Policia Local posa a debat la seguretat viària entre les famílies de Palafolls

Compartiu aquesta història

El cos de seguretat palafollenc celebra avui una primera xerrada sobre seguretat viària encara, aquest cop, a les famílies palafollenques.

L’activitat té lloc a les 3 de la tarda a la Biblioteca de l’escola Mas Prats, i té per objectiu posar damunt la taula diversos consells sobre seguretat al volant i en l’àmbit viari en general.

Josep Lluís Moreno, caporal de Policia Local de Palafolls, explica que el que es vol és conscienciar del fet que els pares i mares són els responsables de transmetre als seus fills i filles els valors, actituds i normes de comportament al volant.

En aquest sentit, afirma que les famílies són un model a seguir, i explica que la intenció és donar informació i consells, per exemple, a l’hora de conduir el cotxe o bé altres tipus de transports, com per exemple la moto o el patinet.

Sobre el procediment de la ponència, Moreno explica que es planteja de forma «dinàmica», semblant a les que ja es fan amb els alumnes de les escoles, amb exemples de casos pràctics com, per exemple, l’obligació de dur cordat el cinturó de seguretat.

La Policia Local de Palafolls ha aclarit que la xerrada d’avui s’ofereix exclusivament a pares i mares, i està oberta a totes les famílies del municipi que hi vulguin assistir.

El curs passat, el cos local de seguretat ja va oferir xerrades a pares i mares sobre la seguretat a Internet, i ara està perfilant el calendari de properes dates pel 2n i 3r trimestre d’aquest curs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics