URGENT

Can Batlle reactiva la comissió per triar els grups l’AlterFesta

Compartiu aquesta història

Fa poc més de dos mesos es posava el punt i final a una nova Festa Major de Palafolls, i amb ell una noves barraques de l’AlterFesta.

Tot i això, des del Local Jove Can Batlle ja s’han posat en marxa els preparatius per una nova edició de la festa, i han anunciat la reactivació de la comissió que servirà per triar els grups que participaran a les barraques de l’any que ve.

Per fer-ho, des del local s’està fent una crida als joves palafollencs i palafollenques majors de 16 anys que tinguin ganes de participar-hi.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut, explica que cal començar a posar fil a l’agulla en l’elecció de les bandes per poder tenir previsió, i que la intenció és que els joves s’impliquin i expressin les seves opinions i gustos per tenir-los en compte.

El Local Jove Can Batlle ha fet promoció de la comissió a través de les seves xarxes socials, i ha convocat als joves interessats a una reunió que tindrà lloc el proper 22 de novembre a les 19h al mateix local.

A la vegada, Muñoz explica que qui vulgui també pot anticipar-se i donar la seva opinió via xarxes socials a Can Batlle, i que els assistents a la reunió que vulguin també podran aportar material i enllaços per poder escoltar les propostes musicals.

Per a més informació sobre aquesta trobada i sobre la reactivació de la comissió per impulsar l’AlterFesta es pot contactar amb al Local Jove Can Batlle a través de les xarxes socials d’Instagram i Facebook i també trucant al telèfon 93 765 25 53.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics