Can Batlle reactiva la comissió per triar els grups l’AlterFesta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa poc més de dos mesos es posava el punt i final a una nova Festa Major de Palafolls, i amb ell una noves barraques de l’AlterFesta.

Tot i això, des del Local Jove Can Batlle ja s’han posat en marxa els preparatius per una nova edició de la festa, i han anunciat la reactivació de la comissió que servirà per triar els grups que participaran a les barraques de l’any que ve.

Per fer-ho, des del local s’està fent una crida als joves palafollencs i palafollenques majors de 16 anys que tinguin ganes de participar-hi.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut, explica que cal començar a posar fil a l’agulla en l’elecció de les bandes per poder tenir previsió, i que la intenció és que els joves s’impliquin i expressin les seves opinions i gustos per tenir-los en compte.

El Local Jove Can Batlle ha fet promoció de la comissió a través de les seves xarxes socials, i ha convocat als joves interessats a una reunió que tindrà lloc el proper 22 de novembre a les 19h al mateix local.

A la vegada, Muñoz explica que qui vulgui també pot anticipar-se i donar la seva opinió via xarxes socials a Can Batlle, i que els assistents a la reunió que vulguin també podran aportar material i enllaços per poder escoltar les propostes musicals.

Per a més informació sobre aquesta trobada i sobre la reactivació de la comissió per impulsar l’AlterFesta es pot contactar amb al Local Jove Can Batlle a través de les xarxes socials d’Instagram i Facebook i també trucant al telèfon 93 765 25 53.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics