Jornada complicada pel CD Palafolls i bons resultats pel futbol sala

L’última jornada abans de l’aturada per Nadal ha deixat mals resultats pels principals equips del CD Palafolls.

L’Amateur de Quarta Catalana jugava aquest dissabte a casa contra l’UE Breda, rival que ocupa la segona posició de la taula.

Els palafollencs van acabar derrotats per 0 a 2 després d’una partit que va veure el primer gol dels visitants ja al minut 1, i que es va resoldre al minut 20 amb el 0 a 2 definitiu.

Amb aquest resultat, el primer equip del CD Palafolls cau a la 5a posició, que ocupa amb 24 punts.

Per la seva banda, l’equip Cadet jugava també dissabte al Palastàdium, en aquest cas al matí i contra la Unió Esportiva Tossa.

El partit va ser disputat en els primers compassos, però va acabar decantant-se pels visitants ja al descans, amb un resultat provisional d’1 a 3 i amb només un gol palafollenc d’Isaac Francesc Vilar.

A la segona part, un solitari gol de Julen Scotti al minut 52 va imprimir el resultat definitiu de 2 a 3. Una derrota que fa baixar al Cadet del CD Palafolls a la 4a posició, que ocupa amb 19 punts.

D’altra banda, en pàgina de futbol sala, els resultats van ser positius per l’equip de Juvenil de Primera Divisió, que va golejar a plaer al Futsal Tordera per 6 a 0.

Va ser amb gols de Vivancos, Fernández, Jover, Álvarez, Guerra i Serra, que van donar una nova victòria per l’equip, que se’n va de vacances de Nadal en 2a posició amb 23 punts.

Per la seva banda, l’equip Aleví de Divisió d’Honor va recuperar ahir diumenge el gust de victòria a la pista del Palau Solità i Plegamans.

L’equip palafollenc, que havia encadenat a les últimes jornades diverses derrotes, va aconseguir imposar-se per 4 a 10 en un partit en què van marcar gols Díaz, Nocete, Pons, Partearroyo i Xart.

Amb aquesta última victòria de l’any, l’equip tanca el desembre pujant a la 8a posició, que ocupa amb 17 punts.