Derrota pel Sots 25 del CB Palafolls i nova victòria pel Sots 21, que se’n va de vacances imbatut

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La darrera jornada abans de l’aturada per vacances de Nadal ha deixat una ensopegada per l’equip del Sots 25 del CB Palafolls, que jugava a la Figuerassa contra el Salt aquest dissabte al vespre. Els palafollencs van caure derrotats per 18 punts, 63 a 81.

L’altra cara de la moneda va tornar a ser l’equip del Sots 21, que tornava a guanyar aquesta última jornada. Va ser també dissabte a la Figuerassa, i en aquest cas contra el Bàsquet Vilafant. Els palafollencs es van acabar imposant amb autoritat per 35 punts de diferència, 79 a 44.

Jornada de bons resultats, també, per l’equip Júnior, que es desplaçava ahir diumenge fins a la pista del Vila de Montornès. Els palafollencs van acabar imposant-se de 25 punts, 43 a 68, als del Vallès.

Per la seva banda la jornada dels dos equips del Mini va tornar a ser complicada. L’equip A va caure a la pista del Canet per 70 a 30 i el B, per la seva banda, va perdre 60 a 10 contra al pavelló del Llagostera.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics