Es comença a repartir del llibre “Palafolls, pas a pas”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb una sala de ballet plena d’assistents es va presentar divendres el nou llibre de regal de l’Ajuntament de Palafolls per aquestes festes de Nadal. Es tracta del Palafolls pas a pas, un quadern escrit pel naturòleg Oriol Bassa, el biòleg Gerard Besalú i el divulgador local Xavier Salicrú. El Palafolls, pas a pas planteja 4 rutes diferents per descobrir el nostre municipi a peu. Des de resseguir el riu Tordera, visitar el turó del castell o la zona de Vallplana tal i com explica Oriol Bassa, un dels coautors del treball.

 

Presentació de divendres

Les 4 rutes estan documentades ja no només des del punt de vista del traçat, sinó també identifica tot el que es pot trobar durant la passejada, ja sigui des del punt de vista del patrimoni històric com del patrimoni natural. A ,és inclou il·lustracions d’Àlex Valls que ajuden a identificar flora, animals i elements patrimonials presents durant cada ruta.

Ja durant la presentació, els assistents es van poder endur un exemplar del llibre que també es pot recollir a partir d’avui a les oficines de l’Ajuntament de Palafolls.

En total s’han imprès 700 exemplars d’aquest quadern, dissenyat per acompanyar als excursionistes durant les seves sortides. A més, com a novetat, el llibre es podrà descarregar des de la pàgina web de l’Ajuntament a dispositius mòbils. Els mapes dels recorreguts també es podran obrir en les diferents aplicacions de mapes de mòbils i tauletes per ajudar a guiar-se als excursionistes durant el recorregut. Ho explica Aleix Freixa, regidor de medi ambient i patrimoni de l‘Ajuntament de Palafolls

A la presentació de divendres els autors van explicar el contingut del «Palafolls pas a pas» i va comptar amb la presència de Juan Andrés Osorio, que ocupava el càrrec de regidor de medi ambient quan es va impulsar el llibre, i de l’actual responsable de l’àrea Aleix Freixa que va presentar l’acte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics