Una palafollenca opta a ser Miss Espanya

Belen Dávila
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es diu Belen Davila, té 23 anys i és una de les desenes de nois i noies que busquen alçar-se amb el títol de Miss i Míster Espanya. Davila ha estudiat Administració i Finances però de seguida s‘ha decantat pel món del modelatge i la interpretació.

Belen Dávila

Ahir diumenge acabava la fase de votació popular que ha d’ajudar a reduir la llista d’aspirants juntament amb el vot d’un jurat qualificat que acabarà donant un llistat definitius de candidats. De fet el vot del jurat suposa el 60% del pes de la decisió per davant del vot popular, que serà del 40%. Així el jurat pot repescar candidats amb poc suport popular però que considerin que té potencial per ser finalista a l’esdeveniment.

Finalment les 3 noies i els 3 nois de cada autonomia més votats en línia i pel jurat passaran a la fase següent i definitiva. Serà un acte presencial en el que es decidirà qui es proclama Miss i Mister Espanya 2020. Aquesta gala final, que es desenvoluparà com si fos un programa de talents, encara no té data definitiva ni televisió que la transmeti en directe, però els organitzadors asseguren que es veurà en diferents plataformes audiovisuals.

El nou Miss i Mister Espanya guanyrà un premi de 15 mil€

Just fa 10 anys una altra palafollenca, Irma Guerrero, també va optar a la corona de Miss Espanya. Guerrero va assistir a la gala, que es va fer a Cancún, en representació de Girona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics