URGENT

Nit de cap d’any tranquil·la i sense incidents per la Policia Local de Palafolls

Compartiu aquesta història

La festa que acompanya la Nit de Cap d’Any arreu del territori sol comportar també un augment de la presència policial al territori.

A Palafolls, l’organització de la nova festa de Cap d’Any i les afectacions a la mobilitat van obligar a la Policia Local a concentrar els esforços, especialment, al centre de Palafolls, epicentre de la celebració.

Malgrat tot, i segons ha explicat a aquesta emissora Víctor Montero, caporal de la Policia Local de Palafolls, la nit per donar la benvinguda al nou any al nostre municipi va ser tranquil·la, havent d’actuar només en l’assistència d’una persona que va requerir assistència mèdica, així com sense problemes a la mobilitat al centre del poble.

La revetlla de Cap d’Any, a banda de les celebracions locals que acullen a persones del mateix municipi, comporta també més desplaçaments a les carreteres i, conseqüentment també, un increment de la presència policial mitjançant controls per evitar el consum d’alcohol i drogues al volant.

Enguany, segons explica el caporal palafollenc, la nota positiva d’aquesta nit és que no es va registrar cap positiu per alcohol ni drogues als controls que la Policia Local va fer al municipi. A la vegada, només es va haver d’actuar en algunes bretolades, després de detectar que diversos dels senyals que restringien l’estacionament havien estat canviats de lloc.

Per tot plegat, des del cos de la policia palafollenca s’ha fet una valoració positiva del desenvolupament de la nit, que han qualificat de “tranquil·la”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics