URGENT

Detenen a Blanes el presumpte autor d’una quarantena de robatoris a l’interior de vehicles

Compartiu aquesta història

Durant el passat mes de desembre, la Policia Local de Blanes havia detectat un augment “anormal” de robatoris amb força a l’interior de vehicles estacionats als carrers del municipi.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’autor dels robatoris seguia sempre el mateix patró: trencava els vidres dels vehicles i s’enduia articles que trobava al seu interior.

Els casos es van detectar majoritàriament al centre de la vila, en zones com l’Avinguda Parlament de Catalunya, Rambla Joaquim Ruyra i també carrers propers.

Segons informa el consistori blanenc, després d’incrementar la presència de patrulles a la zona, fa pocs dies es va poder detenir in fraganti a un noi menor d’edat, resident a Blanes, mentre aquest estava robant a l’interior d’un vehicle aquest passat diumenge a la nit.

Segons la policia blanenca, al detingut se li podrien imputar més de 40 robatoris efectuats en les darreres setmanes. Les diligències del cas s’estan tramitant a través de la Fiscalia de Menors, a l’espera que se’l citi per la seva compareixença en judici mentre se’l manté en custòdia familiar. Mentrestant, aquests dies la Policia Local de Blanes ha estat recopilant dades i evidències dels robatoris amb força comesos a l’interior de vehicles per comparar dades i afegir-les a l’atestat definitiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics