Encara queden places per participar a la sortida a Ax Les Thermes

Ax Les Thermes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa just una setmana es posaven a la venda les places per participar a una nova sortida hivernal a Ax Les Thermes, municipi francès agermanat amb Palafolls i a on tradicionalment veïns del nostre municipi hi fan una visita durant el mes de gener.

Tot i que, habitualment, el mateix dia en què s’obren les inscripcions s’esgoten ràpidament les places, aquest cop encara es queden algunes disponibles.

Segons ha explicat a aquesta emissora el responsable de la Comissió d’Agermanaments de Palafolls, Antonio Molina, hi ha una seixantena de persones inscrites a l’autocar de 70 places que s’ha organitzat, a les quals s’hi afegiran prop d’una trentena de persones que viatjaran a Ax en cotxe.

A partir d’aquesta setmana que ve, les persones que ho desitgin poden dirigir-se a l’Ajuntament per inscriure’s a les places que encara queden, i participar així a la sortida que tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de gener.

Com és habitual, la sortida inclourà un cap de setmana visitant els entorns d’Ax Les Thermes, les seves termes i també les pistes d’esquí d’aquest municipi francès, pels amants de la neu. Com també és tradició, el dissabte a la tarda els amfitrions francesos han preparat un sopar de germanor.

El bus palafollenc sortirà a primera hora del matí d’aquell dissabte des de Palafolls i tornarà l’endemà diumenge al vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics