URGENT

La Colla Gegantera organitza per demà un nou taller de Fanalets per rebre els 3 Reis

Compartiu aquesta història

Per esperar com cal a Ses Majestats els Reis Mags, els infants d’arreu saben que una de les coses que cal portar és un fanalet.

De diverses mides i colors, ja fabricats o fets a mà pels mateixos infants, aquests petit llums són imprescindibles per poder rebre als Reis d’Orient de la millor manera possible.

Per això, i com ja és habitual, la Colla Gegantera de Palafolls ha tornat a organitzar, la vigília de la cavalcada, un nou taller de construcció de fanalets.

Enguany, aquesta activitat es trasllada de la Nau d’Entitats a l’edifici del MiD, i començarà a les 11 del matí. La colla ha demanat que els infants que hi participin duguin una ampolla d’aigua buida d’1’5 o 2 litres, que servirà per fabricar el fanalet de cadascun dels nens i nenes participants. La resta material l’aportarà la mateixa entitat.

En parla Xavier Salicrú, membre de la Colla Gegantera de Palafolls.

La decoració del fanalet serà lliure, però sempre s’intenta també incloure motius geganters a les creacions que fan els els nens i nenes.

Salicrú explica que l’objectiu del taller és, d’una banda, oferir una activitat pels més petits del poble però també conservar una tradició que ve celebrant-se des de ja fa anys enrere entre la població.

El taller de fanalets es durà a terme entre les 11 del matí i la 1 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics