Dilluns es tancarà per obres el camí de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les obres d’una nova canonada que haurà de subministrar aigua al polígon d’en Puigvert obligaran a tallar el camí de la Ginesta durant, aproximadament, uns dos mesos i mig.

Aquest camí és que el que uneix el camp de futbol amb el principal polígon industrial del nostre municipi on es concentren empreses com Bioiberica o el parc logístic d’Inditex.

Traçat afectat per les obres. Ajuntament PLF

Aquesta actuació està emmarcada dins el Pla Especial Urbanístic d’Infraestructures Comuns (PEUIC), que vol millorar alguns serveis dels polígons situats entre Palafolls i Tordera. En concret s’hi vol fer arribar la xarxa d’aigua, clavegueram i fibra òptica per, segons l’Ajuntament de Palafolls, poder dotar de major competitivitat al teixit industrial del nostre municipi.

Pel que fa al camí de la Ginesta es preveu que la nova canonada d’aigua, que portarà subministrament des d’un nou disposit que es farà al costat de l’actual, resseguirà el traçat de la via, que un cop es reobri estarà reasfaltada i, per tant, també rehabilitada, després que molts usuaris d’aquesta via s’han queixat del seu estat actual.

Aquestes obres de construcció de la canonada d’aigua s’han coordinat també amb les obres de reforma del carrer Roig i Jalpí, per on també passaran. D’aquesta manera s’ha volgut no haver de reobrir el carrer per incorporar les canonades.

El tall durant uns 2 mesos i mig afectarà també al servei de transport públic que passa per aquest vial.

En aquest cas, la línia 625 de Sagalés i les línies de Transports Pujol, entre elles la L5, la línia urbana de Palafolls, canviaran itineraris ja que les parades incloses dins el polígon d’en Puigverd i del camp de futbol, queden anul·lades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics