Comencen les rebaixes a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Passat reis, avui dimarts 7 de gener, s’inicia el període “oficial” de rebaixes d’hivern. La majoria de comerços de Palafolls apliquen descomptes als seus productes durant diverses setmanes.

Amb les rebaixes, els comerços volen animar les vendes dels mesos més baixos en vendes, que coincideixen amb les setmanes posteriors a les festes de Nadal. Ho explica Francesc Tresserras, president de l’ACEP.

A Palafolls el sector comercial es troba estable després d’anys de tancament de comerços i botigues. Ho nota l’ACEP que manté similar el seu nombre d’afiliats.

Els efectes de la campanya de rebaixes es veuen, cada cop, més diluïts. El motiu és la celebració de jornades de descomptes anteriors, especialment enfocades a les compres nadalenques i que a poc a poc es van fent lloc a la tradició comercial local com el Black Friday o el Cyber Monday, que cada cop enregistren més vendes.

De fet, aquest any, molts comerços fa dies que han penjat el cartell de rebaixes abans fins i tot dels reis.

Aquest fenomen es produeix arran de la liberalització del període de rebaixes. Tot i que ara no s’estableix un termini concret, la Generalitat sí que recomana que s’estableixin entre el 7 de gener i el 28 de febrer, les d’hivern, i entre el 28 de juny i el 31 d’agost, les rebaixes d’estiu. També influeixen els nous hàbits de consum, com la venda online de productes directament als webs de cada marca o també a través de plataformes com Amazon o Aliexpress.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics