L’Ajuntament veu bé els nous emplaçaments del Juga Juga, que baixa en nombre d’assistents

El Juga Juga al teatre, l'any 2019 - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat dissabte, encara dins de les festes de Nadal, el parc infantil Juga Juga de Palafolls tancava una nova edició. Ho feia, aquest cop, amb canvis en les ubicacions. Si en anys anteriors el parc tenia a l’escola Mas Prats i al Palauet com a epicentres de l’activitat, enguany el gimnàs d’aquesta escola palafollenca s’ha substituït pel Teatre, recinte que ha acollit les propostes pels infants més petits.

Un cop ja tancada l’edició d’enguany, el consistori ha fet balanç del parc, tant a nivell dels nous canvis, els seus resultats i també de xifres.

D’una banda, l’Ajuntament fa bona valoració del Teatre com a nou espai. Sònia González, regidora d’Esports, considera que el recinte ha permès controlar millor els infants i que ha estat més acollidor.

A nivell d’assistència, el Juga Juga d’aquestes passades festes ha registrat una davallada en el nombre d’assistents. Si l’any passat es van vendre entorn a les 1.900 entrades, enguany la xifra ha baixat a les 1.600. El lloc on hi ha hagut més afluència d’infants ha estat el Palauet, on s’oferien les activitats per als infants de fins a 12 anys d’edat, mentre que al Teatre hi ha hagut menys assistència. González atribueix aquest fet a la diferència d’edat dels infants.

El parc infantil de Nadal de Palafolls Juga Juga és una proposta nascuda ja fa més d’una dècada per donar una opció lúdica als infants del municipi durant els dies no festius de les vacances de Nadal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics