L’Ajuntament incorpora una persona del programa Treballs i Formació

Entrada de l'edifici de l'Ajuntament de Palafolls - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de finals de l’any passat el consistori ha incorporat una auxiliar administrativa amb atenció al públic provinent d’un programa impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball amb la intenció de facilitar la inserció laboral de les persones participants.

Palafolls, al ser un municipi petit, concorre al programa de Treball i Formació a través del Consell Comarcal del Maresme, que ha contractat un total de 60 persones per a una 20a d’Ajuntaments i pel propi Consell Comarcal. Una d’aquestes persones contractades dóna servei al nostre ajuntament amb un contracte d’un any a jornada completa.

Ho explica Mari Parra, tècnica de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls.

A més d’assolir una experiència laboral, les persones contractades a partir d’aquest programa obtindran una formació específica amb l’objectiu de millorar les seves competències per la millora de la recerca de feina.

El programa de Treball i Formació està adreçat principalment a 3 col·lectius. D’una banda a persones aturades que no perceben cap prestació o subsidi, a beneficiaris de la Renda Garantida Ciutadana i a dones en situació d’atur de llarga durada o afectades per la violència de gènere.

Segons dades del Consell Comarcal del Maresme de les més de 350 persones contractes pel programa Treball i Formació en els últims 6 anys, prop d’un 40% han aconseguit inserir-se en el mercat laboral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics