Preocupació per les afectacions de les obres del camí de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dilluns està previst que el camí de la Ginesta, que comunica el centre de Palafolls amb els polígons més importants de la nostra vila, quedi tallat per obres. En concret s’ha de fer arribar als polígons una nova canonada d’aigua des del diposit de la muntanya del Castell resseguint el traçat de la camí de la Ginesta.

El tall ha provocat preocupació als veïns i empresaris de la zona i dimarts a la tarda l’Ajuntament va reunir una bona colla dels afectats al consistori per explicar-los l’actuació.

Les principals preocupacions són de mobilitat. En Miquel Riera, gerent de l’Horta Pla de Munt explica que la seva botiga ecològica és al pla agrícola pel que el tall de la carretera li farà perdre molts diners. A més explica que el seu cas no és l’únic i que hi ha d’altres explotacions que necessiten donar sortida als seus productes amb camions de gran tonatge.

Per a tots ells aquestes obres suposen un mal de cap.

També pels veïns que viuen a la zona que esperen poder utilitzar el camí de sorra de can Sureda i can Tortós per poder moure’s durant els treballs. Joan Aldrufeu és un d’aquests veïns que espera, però, que aquest camí només sigui utilitzat pels veïns i no pels treballadors dels polígons, ja que recorda que són camins rurals, de sorra i amb revolts perillosos.

L’Ajuntament, per la seva banda,  ha demanat un vot de confiança en la gestió d’aquesta obra. Segons expliquen els veïns el consistori deixarà el camí de sorra només per a veïns i l’empresa constructora ha assegurat que planificarà l’obra buscant el mínim impacte a les explotacions i empreses de la zona. En aquest sentit els veïns volen que els treballs es facin per trams garantint l’accés ja sigui des de Tordera o des de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics