Nova reunió amb els veïns del Passeig Marítim de Malgrat

Imatge de les obres del passeig aquest passat estiu - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre, a les 20,30h, l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader i el regidor d’urbanisme, Jofre Serret, es tornaran a reunir amb veïns i veïnes del passeig marítim per explicar-los la situació actual de les obres de remodelació del Passeig Marítim. Aquesta és la segona reunió que el consistori convoca després d’anunciar la rescissió del contracte amb l’empresa adjudicatària de les obres per discrepàncies sobre el sobrecost de la primera fase.

Aquesta rescissió ha obligat a ajornar l’inici de la segona fase de les obres que han d’arrengar el que falta de passeig fins a Santa Susanna i que havien de començar aquest hivern per tal de tenir-lo llest abans de la propera temporada turística.

La rescissió del contracte obligarà a tornar a treure licitació per trobar una nova empresa, pel que no es preveu que les obres puguin començar fins la propera tardor.

La primera reunió amb els veïns i veïnes afectades per les obres de remodelació del Passeig Marítim es va fer a mitjans de desembre, quan també es vafer una reunió amb comerciants i hotelers afectats per les obres.

Segons Serret, aquestes reunions responen al compromís que va adoptar el govern al juny d’informar en tot moment les parts afectades per les obres del passeig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics