S’obre el període de sol·licitar algunes bonificacions fiscals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant aquest nou 2020, els palafollencs i palafollenques que ho desitgin poden presentar les seves sol·licituds per acollir-se a diverses bonificacions en les ordenances fiscals d’aquest exercici.

Des del passat 1 de gener, i fins a mitjans d’abril, es pot demanar una rebaixa d’entre el 50 i el 75% de l’impost de vehicles aquells que tinguin vehicles híbrids i elèctrics. Fins el març es pot demanar una bonificació de la taxa d’escombraries que pot arribar al 90% segons alguns supòsits com pobresa temporal, risc d’exclusió, pensionistes que visquin sols, entre d’altres.

D’altra banda, durant tot l’any es poden demanar reduccions als preus de les inscripcions pels estudiants de l’Escola Municipal de Música i Dansa, que varien en funció dels estudis que us vulguin cursar i del nombre de fills inscrits.

També, durant tot l’any, es poden demanar bonificacions per les inscripcions a l’Escola Bressol Palafollets.

Ja estan tancats els períodes de sol·licitud de reducció de l’IBI, que acaba el 31 de desembre, i també el de la quota fixa de l’aigua, que és del 100%, aquesta es pot sol·licitar durant el mes d’octubre de cada any, complint diversos requisits.

La major part de les bonificacions s’han de demanar a través del registre d’entrada de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, actualment amb seu a Malgrat, però d’altres es demanen a l’OAC del mateix ajuntament.

Podeu consultar tots els detalls de cada bonificació i les condicions per acollir-s’hi al web municipal, www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics