Malgrat busca finançament i suport tècnic a la Diputació de Barcelona

Imatge de la trobada. Aj Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una delegació de l’Ajuntament malgratenc, encapçalada per l’alcalde Joan Mercader, s’ha reunir aquest dijous al matí amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, per tractar els principals projectes del govern municipal per aquest mandat.

Imatge de la trobada. Aj Malgrat

Segons explica el propi consistori en una nota de premsa, durant la reunió de treball s’han tractat els grans propòsits del govern pels pròxims anys com són l’ampliació del polígon industrial de Can Patalina, la protecció i museïtzació de les mines de Can Palomeres, la segona fase del Passeig Marítim, la dotació de serveis com vestidors i lavabos la nova pista polivalent, el nou teatre auditori o el projecte Malgrat Smart City, entre d’altres.

Després de la trobada amb la presidenta de la Diputació, Mercader ha explicat que la reunió ha servit per exposar les prioritats del govern malgratenc i, també, buscar i temptejar la possibilitat d’obtenir recursos tècnics i econòmics per part de la Diputació per poder-los tirar endavant.

Han acompanyat a l’alcalde, el regidor d’Urbanisme, Jofre Serret i la regidora d’Inserció i Igualtat Cinzia Valbonesi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics