El nou govern municipal desplegarà el seu programa amb el nou pressupost

Francesc Alemany, regidor d'ERC a l'Ajuntament de Palafolls. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’actual equip de govern està acabant d’articular el seu primer pressupost municipal que portarà a aprovació en les properes setmanes. Serà el primer pressupost elaborat per aquest govern i per tant, el primer que inclourà les dotacions econòmiques per a les noves regidories creades a partir del canvi de govern, com la de patrimoni, la d’entitats o la d’urbanitzacions.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, explica que a partir d’aquest nou pressupost es podran començar a desplegar plenament els projectes amb els que van aconseguir arribar al govern palafollenc. En aquests primers 6 mesos, s’ha hagut de treballar adaptant el pressupost aprovat per l’anterior executiu.

Alemany explica que tot i ser el seu primer pressupost les principals accions previstes són encara heretades per l’anterior govern. En aquest sentit recorda que estan en marxa les obres de remodelació del carrer Roig i Jalpí i que demà es tallarà la carretera de Tordera per fer arribar aigua de boca i fibra òptica als polígons industrials de Palafolls. Són obres molestes pels ciutadans i l’Ajuntament demana paciència.

Un altre de les grans obres previstes per aquest any i que tornaran a ocasionar molèsties a la mobilitat seran les obres que substituiran l’antiga canonada que impulsa l’aigua des dels semàfors i fins als dipòsits de la muntanya del castell. Això obligarà a tallar carrers principals com carrer Passada, Major i Av Pau Casals.

Aquestes obres es preveuen iniciar a la segona meitat d’aquest any.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics