Victòries pel Sots-25, Sots-21 i Júnior del CB Palafolls, en nova una jornada negativa pel Sènior

El primer equip del bàsquet palafollenc no acaba d’aixecar cap i en aquesta jornada de represa de l’activitat esportiva després de Nadal no ha deixat entreveure canvis en aquest sentit.

L’equip Sènior del CB Palafolls rebia, aquest diumenge al migdia al Figuerassa Arena, al Palau Sacosta de Salt, equip contra el qual van acabar perdent per 53 a 78.

El primer parcial del partit va ser igualat, 16 a 13, però de cara al segon i al tercer la situació es va començar a tòrcer a favor dels visitants -14 a 24 i 9 a 21, respectivament-, acabant el darrer període amb un parcial de 14 a 20.

tot i aquesta derrota, l’equip Sènior es manté en 12a posició de la lliga, i visitarà aquest proper cap de setmana al Vilablareix.

Per la seva banda, un dels equips que sí han aconseguit retornar de l’aturada nadalenca amb bon regust de boca ha estat el Sots-25, que s’imposava diumenge a la pista del Nou Caulès de Vidreres.

Va ser una victòria de 6 punts, 68 a 74, que els permet escalar fins a l’11a posició de la lliga. Marc Reluz, membre de l’equip, en parlava posteriorment als micròfons del Minut a Minut de RP.

Una altra de les victòries de la jornada la va signar l’equip del Sots-21, que està signant aquesta temporada un paper immillorable. L’equip palafollenc és líder en solitari de la seva lliga, no ha perdut cap partit fins avui i aquest dissabte guanyava a la pista del BC Fontajau In2In per 52 a 63.

Un partit que va ser igualat i disputat en alguns compassos, però que amb el pas dels minuts els palafollencs van aconseguir acabar dominant. En parlar en Bogdan, un dels jugadors del conjunt.

L’última jornada del bàsquet palafollenc també ha deixat una victòria per l’equip Júnior, que s’imposava al Círcol Catòlic de Badalona aquest dissabte al Palauet per 57 a 50.

Per la seva banda, l’equip del Mini Masculí B va caure al seu partit contra el Verges d’aquest passat dissabte al matí, per un resultat de 13 a 61.