URGENT

L’Amateur empata a l’últim moment el seu primer partit de l’any

Compartiu aquesta història

L’equip de David Gascons va salvar un punt amb un gol al minut 89 d’Idrissa i que igualava el matx contra el Riells i Viabrea. Al final empat a 1 que deixa als palafollencs com a 4ts classificats cada cop més lluny del líder, però igualment a prop dels principals llocs d’ascens. El proper partit serà contra un rival directe per assolir el desitjat ascens; el Juventus-Lloret que és 3r a 6 punts del Palafolls.

Serà un partit important i a casa, com destaca l’entrenador de l’amateur, que també explica el desenvolupament del partit de dissabte.

Pr la seva banda, el cadet va guanyar al camp de la Batllòria per 0 a 3 amb un hat-trick de Zacaria que va permetre sumar 3 punts més . El Cadet és 4t a la lliga però a només 2 punts del líder, pel que la capçalera de la classificació està atapeït. La propera jornada jugaran a casa contra el Blanes C que és 11è a la taula.

L’infantil ha perdut aquesta setmana a casa contra el Riells i Viabrea per 2 a 5 amb gols de Valentín Rodríguez. Una derrota que sentencia l’equip a l’última plaça de la taula. Aquesta setmana jugarà contra el Breda.

En futbol sala els principals equips reprenen la competició la setmana que ve. El juvenil, però, sí ha jugat contra el Vilafant a lapista dels empordanesos. Al final 2 a 4 amb 3 gols d’Arnau i un de Mark. El juvenil és 2n i la setmana que ve juguen contra el líder, el Blanesport, que només està a 1 punt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics