URGENT

El carrer Montseny torna a canviar el seu sentit de circulació

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Palafolls

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat aquest passat divendres el canvi en el sentit de circulació del trànsit d’un dels carrers del centre del municipi.

Es tracta del carrer Montseny, situat entre el carrer Sindicat i l’Aviguda Costa Brava, i que fins avui ha estat en sentit de pujada des d’aquesta avinguda.

El consistori, però, ha anunciat que a partir d’aquest proper dimarts aquesta via passarà a ser de baixada, és a dir, des del carrer Sindicat fins a l’Avinguda Costa Brava.

Segons l’Ajuntament, aquesta modificació serà permanent i forma part d’una sèrie de mesures preses amb motiu de l’estudi del trànsit.

Es dóna el cas que, ara fa 6 anys, el mateix carrer Montseny ja ve ser objecte de canvis en el seu sentit de circulació, i precisament pels mateixos motius.

En aquell moment, segons va explicar la Policia Local de Palafolls, el canvi de sentit responia a un estudi de mobilitat que recomanava aquesta modificació per tal d’evitar l’aïllament dels comerços i veïns d’un tram del carrer Sindicat que quan es tanca el carrer Major, per fires o festes als carrers, es quedaven sense possibilitat d’accés directe des de Sta Maria o el centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics