URGENT

Surten a la venda les entrades per l’estrena del nou espectacle de Gospel Viu

Compartiu aquesta història

El proper dia 3 de febrer a les 7 de la tarda el grup palafollenc Gospel Viu farà l’estrena de Vida, el seu no espectacle. Una estrena esperada que s’oferirà dins el cicle Tardes en el Palau que organitza la Fundació Orfeó Català- Palau de la Música.

Segons el grup Vida representa un pas endavant cap a un nou concepte i evolució del gòspel al nostre país. Ja fa unes setmanes el grup explicava que abandonaria el repertori del gòspel nord-americà i que el nou espectacle del grup beu del gòspel català, i cantat en català, que pren com a base un repertori d’una de les bandes de rock catalanes més importants.

Un repertori que “fa una litúrgia terrenal, real, social i tremendament personal, que toca l’ànima”.

Les entrades per l’estrena ja estan a la venda a un preu de 25€ a través del web del palau de la música. Per veure el nou espectacle prop de casa haurem d’esperar al juny quan està confirmat el concert de Gospel Viu a l’Espai Sant Jordi de Pineda de Mar.

Després de més de 15 anys d’història, la formació palafollencs ha protagonitzat 5 espectacles; Marching to freedom (2oo3), The New gospel X-perience (2005), Spirituals (2008), Non stop Gospel (2012), Reload (2016) i ara Vida que serà el sisè espectacle i que ja té els primers concerts tancats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics