URGENT

Blanes és la localitat propera amb més habitants

Compartiu aquesta història

Segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística referent al nombre d’habitants a les poblacions a data 1 de gener de 2019 la ciutat de Blanes supera els 39 mil habitants. Són 240 més que un any abans i continua guanyant població a poc a poc.

Blanes té actualment més habitants que Lloret. Durant molt temps les dues ciutats han anat frec a frec en nombre d’habitants i per ser la 3a ciutat de la província de Girona rere la capital i Figueres. Amb la crisi Lloret va perdre població, cedint la tercera posició a Blanes. Un podi que continua igual, però amb Lloret incrementant la seva població a passes agegantades.

De fet Lloret s’acosta als 38.500 habitants després de créixer en més d’un miler de persones amb l’últim any. Un augment 4 vegades superior al de Blanes.

Pineda també guanya població i ja supera els 27200 habitants després d’un augment significatiu de més de 600 persones en l’últim any registrat oficialment.

Totes les poblacions veïnes guanyen habitants. Ho fa Malgrat amb 140 persones més. Ara té 18579 habitants o Tordera que puja 280 habitants situant-se en els 17.200.

Per últim Santa Susanna s’acosta als 3450 després d’apujar la seva població en 65 persones entre el 2018 i el 2019.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics