Busquen els autors d’un robatori a Blanes fugats després d’una persecució aquesta matinada

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

A un quart de dues de la matinada d’aquest dijous, la Policia Local de Blanes rebia l’avís de diversos veïns que alertaven d’un robatori amb força en una farmàcia del barri de Ca la Guidó.

Segons ha informat el consistori blanenc, els veïns afirmaven haver vist entre tres i quatre individus amb la cara tapada que entraven i sortien de l’establiment, on han entrat després d’encastar-hi una furgoneta de color taronja.

Els efectius policials han arribat al lloc dels fets poc després que els presumptes lladres marxessin en direcció a Tordera, iniciant una persecució i avisant als Mossos d’Esquadra i a les policies locals de Tordera i Malgrat.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, la fugida en cotxe ha acabat al municipi de Tordera, després que els sospitosos xoquessin contra un cotxe patrulla del cos torderenc quye els barrava el pas. Els presumptes autors del robatori, però, han fugit a peu camp a través, i se’ls ha perdut la pista.

Segons ha confirmat la Policia Local de Blanes, el vehicle utilitzat en el robatori –una furgoneta Mercedes Sprinter- va ser robat ahir dimecres al matí a Figueres, i té matrícula alemanya.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, amb els diferents indicis i proves reunides pel cos de seguretat blanenc, s’espera poder ajudar als Mossos d’Esquadra en la determinació de l’autoria del robatori. A banda del material sostret de la farmàcia, s’han tingut també en consideració els danys causats tant a l’interior del local –que fa pocs mesos obria portes- com també a la seva estructura exterior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics