URGENT

Torna el cicle de xerrades literàries Paraules

Compartiu aquesta història

Clasp, l’entitat que edita la Revista Rip ha presentat aquesta setmana l’edició del 2020 del cicle Paraules, un cicle de trobades amb persones relacionades amb la literatura des de diferents vessants per tal de compartir taula i una xerrada distesa, despreocupada i oberta sempre entorn de l’experiència dels convidats.
El Paraules 20 proposa una trobada cada mes des del gener i fins al juny. Hi passaran traductors, poetes i músics en trobades dissenyades, normalment, en parelles. Enguany, però, l’organització no només convida a autors també a persones molt actives culturalment sense necessitat de ser necessàriament autors de llibres. N’ha parlat Antoni Selvaggi del Clasp.

Sigui com sigui les trobades s’inicien en una conversa dels convidats on els assistents poden ficar-hi cullerada lliurement, pel que la conversa mai se sap per on acabarà anant.

La primera trobada del cicle d’enguany serà el divendres dia 31 quan Clasp reunirà al llibreter de la 22 de Girona, Guillem Terribas i la traductora Marta Pera a la sala Miralles de la Biblioteca.
Totes les cites seran en divendres al vespre excepte 1 que es farà en dissabte.
L’any passat en el Paraules 19, el la que va ser la primera edició, van visitar la biblioteca autors literaris com Gemma Lienas, Laura Gomara, Arnau Pons, Manel Guerrero, Montse Sanjoan

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics