URGENT

Rialles torna a Blanes amb 5 espectacles fins al març

Compartiu aquesta història

En el primer trimestre s’han programat espectacles de màgia, clown, musical i titelles en un cicle que es posa en mar aquest proper cap de setmana al Teatre de Blanes.
Serà diumenge, amb el grup Sabanni, que presenta l’espectacle ‘Amb P de Pallasso’, una barreja de màgia i clown.
Jordi Conejero, responsable de la programació de Rialles a Blanes, explica que la proposta respon a l’interès creixent del públic pel món màgic.

El següent espectacle, programat pel 2 de febrer, es presenta sota el nom de ‘Fascinatio’, el protagonitza el mag Jordi Quimera.
Tant aquesta proposta com la que es podrà veure aquest mateix cap de setmana s’inclouen per primera vegada a la programació de Rialles Blanes. Conejero explica que la intenció era programar-les en dues temporades diferents, tot i que finalment no va ser possible, i en destaca la seva qualitat.

El 16 de febrer serà el torn de ‘La Sireneta i l’Illa de Plàstic’, de la companyia Dreams Teatre, una actuació de teatre musical que també aprofita per fer consciència ecològica. Les dues darreres actuacions s’han programat pel mes de març, els dies 1 i 15.

L’espectacle de l’1 de març, de teatre negre, s’anomena ‘La Via Làctia’, i anirà a càrrec d’El Cau de l’Unicorn, mentre que el dia 15 hi haurà una actuació de titelles amb el nom de ‘Sopa de Pedres’, a càrrec de la companyia ‘Engruna Teatre’. Tots els espectacles comencen a 2/4 de 6 de la tarda, i una hora abans comença la venda en taquilla al Teatre de Blanes al preu de 7 €/entrada.
També hi ha la possibilitat d’adquirir un paquet especial per accedir als 5 espectacles al preu de 25 €. Les entrades es poden comprar també a través del web del teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics