URGENT

Una 80a de palafollencs gaudiran de la sortida d’esquí a Ax

Compartiu aquesta història

Aquesta propera matinada marxaran de la nostra vila als més de 80 participants que enguany s’han apuntat a la sortida que cada hivern organitza la Comissió d’Agermanament de Palafolls per visitar la població francesa d’Ax Les Thermes.

L’organització preveia un autocar de 70 places, però molts dels qui enguany s’han apuntat a la sortida han preferit arribar a Ax amb els seus cotxes particulars, pel que finalment l’organització ha contractat un autocar de 55 places.

La sortida d’aquest 2020 manté el seu programa habitual d’aquesta tradicional activitat hivernal. Així, tot i que el principal atractiu és gaudir de la neu i de les pistes d’esquí de la localitat, també es vol continuar potenciant la relació entre els veïns d’Ax i els qui aniran a passar el cap de setmana. Així els amfitrions francesos oferiran un nou sopar de germanor el dissabte a la nit al casino de la vila.

Els participants a la trobada dormiran en apartaments que la comissió d’agermanament de França posa a disposició dels palafollencs, que gaudeixen de tot el cap de setmana a preus avantatjosos.

Ax rebrà als seus visitants palafollencs amb un cap de setmana fred, amb temperatures al voltant dels 0 graus al migdia, 20 de les 39 pistes obertes, la majoria blaves, i uns 5 cm de neu dura i amb 10 dels 19 remuntadors oberts.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics