Incidències comarcals per culpa del temporal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de diumenge el temporal ‘Glòria’ està afectant arreu de Catalunya i especialment la zona del Maresme i avui també a Selva.
A banda de les incidències d’ahir a Palafolls, n’hi ha d’altres d’importants. A Malgrat hi va haver afectacions a la coberta del pavelló nou amb uns 40m2 malmesos i tenint en compte que el vent continua bufant fort, l’Ajuntament ha tancat tot el perímetre del recinte per possibles despreniments. També estan tallats al trànsit per inundacions les zones del camí de la pomareda, als càmpings i el pas soterrat de la plaça de l’àncora. Jofre Serret és primer tinent d’alcalde de Malgrat.

També es van afectar les cobertes de les escoles Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí. Han caigut una 20a d’arbres, entre ells dues palmeres del passeig, i la inundació dels punts habituals; el camí de la pomareda, a la zona dels càmpings.

Malgrat ha suspès totes les activitats esportives, culturals i lúdiques fins demà. Així estarà tancat avui també el Parc Francesc Macià, Parc del Castell (ascensor inclinat inclòs), cementiri, Parc de Can Campassol, Pavelló Germans Margall, Pavelló municipal de l’avinguda de Tarragona, Camp Municipal d’Esports, Pistes d’atletisme, Centre Cívic, Biblioteca La Cooperativa, Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres, Centre Cultural i Arxiu Municipal.

A Pineda, la zona del passeig marítim està molt afectada i inundada d’aigua des d’ahir al vespre. Es tracta d’aigua que entra de mar cap a terra i la Policia Local de Pineda ha tallat la circulació rodada en diversos trams del passeig i alerten que l’aigua podria arribar a inundar pàrquings i baixos dels edificis de primera línia de mar. Tots els cossos de seguretat i emergències estan en alerta pel temporal.
A Blanes s’ha hagut de tallar la circulació en diversos trams de vials per efectes de la continuada acció de les onades, que han cobert d’aigua l’espai per on circulen els vehicles.

És el cas del tram final del Passeig de S’Abanell on els cossos d’emergència han desallotjat els mobles de l’interior d’un restaurant. D’altra banda, també s’ha tancat l’accés de vehicles al pàrquing soterrat de la Plaça Catalunya, i s’ha reforçat amb sacs de sorra el perímetre exterior, en precaució que les onades no inundessin el seu interior. Per últim, com és habitual, també s’ha tallat l’accés a la part final de l’Avinguda Vila de Madrid, inundada fins a una alçada de 20 centímetres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics