El riu baixa ampla de banda a banda

El riu Tordera, el passat 21 de gener - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després del fort vent d’ahir avui ens toca mirar rius i rieres, ja que es preveu que plogui durant tota la jornada.

Des d’ahir al matí s’han recollit ja 90 l/m2 al nostre municipi en una pluja constant que va omplint rius i torrents. La Tordera ha duplicat el seu cabal des de la mitjanit i ja baixa ben ampla al seu pas per Palafolls.

Al seu pas per Fogars la riera que aboca aigua al riu Tordera ha passat dels 33 m³/s als 80 m³/s en 9 hores.

Protecció Civil ha inclòs La Tordera dins els àmbits d’especial atenció i en els que demana màxima prudència al costat d’altres conques que van molt carregades ja des de bon matí com l’Onyar o el Daró. Mercè Font, cap del centre de Coordinació Operativa de Catalunya.

Els recs i rieres de Palafolls també baixen amb aigua aquest matí tot i que s’entrada no suposen cap maldecap. Només la zona del pipican està tancada al pas de vehicles i persones. De fet la zona més propera al riu està del tot desaconsellada.

A les 14h hi ha reunió del gabinet de polítics i tècnics de l’Ajuntament epr avaluar a situació

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics