URGENT

Les escoles de Palafolls reobriran demà

Compartiu aquesta història

La previsió és que demà dimecres els centres educatius de Palafolls puguin obrir normalment les portes per continuar la tasca docent.

De tota manera l’Ajuntament assegura que estarà atent a les possibles adversitats meteorològiques o possibles afectacions als centres per si calguès suspendre finalment l’activitat a última hora.

Els dos centres de primària, l’institut i la llar d’infants han tancat portes avui en previsió de possibles problemes derivats del temporal que vivim aquests últims dies. Les classes es van suspendre ahir al migdia tant a Palafolls com a la resta de la comarca.

A Palafolls tampoc han obert altres serveis com la Biblioteca, el servei Respir, el local jove de Can Batlle o l’escola de Musica i Dansa.

Ahir els dos centres de primària van patir desperfectes pel vent. Ferreries en un embellidor del gimnàs es va desprendre mentre que a Mas Prats van voleiar algunes plaques solars, i es van acabar desmuntant totes.

Demà tots aquests equipaments podran obrir normalmet. A Blanes aquest matí hi ha hagut classe normalment, però  l’Ajuntament ha suspès les classes a partir del migdia i també per demà dimecres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics