Se suspèn l’activitat al polígon nord de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El creixement del cabal del riu Tordera ha deixat afectacions també a l’activitat industrial de Palafolls. Aquesta tarda, l’Ajuntament ha decretat la suspensió de l’activitat i també el tancament dels accessos a aquesta zona del municipi com a mesura de prevenció, després de les afectacions del temporal Glòria, sobretot als voltants del riu Tordera.

La suspensió en aquest polígon palafollenc no és l’única aturada de l’activitat d’indústries importants de les rodalies. A Malgrat, aquest migdia també s’ha anunciat l’aturada de l’activitat a la planta de Boehringer, al camí de la Pomereda.

La companyia ha informat que el personal de la planta malgratenca estava segur però es treballava per evacuar-lo de les instal·lacions, que han quedat inundades. En aquest sentit, Boehringer ha anunciat la suspensió del servei dels torns de tarda i nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics