RENFE posarà un dispositiu de fins 8 autocars per cobrir el trajecte entre Malgrat i Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així us ha pogut avançar aquesta emissora aquest matí de dijous, després que ahir el riu Tordera esfondrés el pont de les vies de tren de Rodalies entre aquests dos municipis veïns.

Així doncs, la companyia ferroviària té previst posar en marxa un dispositiu de fins a 8 autocars per cobrir el trajecte que hi ha entre les dues estacions de tren de Malgrat de Mar i Blanes, que durant almenys 6 mesos no comptaran amb servei ferroviari.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el servei d’autocars es donarà de forma circular i contínua durant tot el dia i mentre durin les obres per restablir el servei. El servei es podria posar en marxa un cop es normalitzi la situació després del temporal.

Les previsions de la conselleria de Territori i Sostenibilitat ahir eren una “primera aproximació”, i podien oscil·lar entre el mig any i els 9 mesos. És el temps en què es calcula que es podrà tornar a disposar de connexió ferroviària.

El servei de la línia R1 de Rodalies ha continuat avui amb afectacions. Segons ha informat RENFE, s’ha establert un servei alternatiu per carretera entre Arenys de Mar i Maçanet, mentre que a la resta de la línia el servei ferroviari s’ha restringit a un tren per sentit i hora. Tot i així, el servei d’autobusos no podia arribar aquest matí fins a Tordera i Maçanet de la Selva degut al tall de la carretera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics